Boek uw diner & verblijf en geniet van

Betoverende feestdagen

Bij Grand Hotel Karel V in het hart van Utrecht

Ontdek alle mogelijkheden

Beleef de feestdagen in luxe en stijl bij Grand Hotel Karel V. Geniet van een verfijnd kerstdiner in ons met Michelinster bekroonde Restaurant Karel 5, of vier kerst in een informele, sfeervolle setting bij Brasserie Goeie Louisa. Voor groepen bieden wij exclusieve evenementenarrangementen aan, ideaal voor een sfeervolle kerstviering voorafgaand aan de feestdagen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

EEN KLASSIEKE KERST BIJ BRASSERIE GOEIE LOUISA​ (24, 25 & 26 december )

Beleef een klassieke kerst in de sfeervolle setting van Brasserie Goeie Louisa. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een feestelijk 4-gangen menu tijdens de kerstlunch, ideaal om samen met familie of vrienden te genieten van de kerstdagen. Wilt u uw kerst nog specialer maken? Kies dan voor een verfijnd 5-gangen diner in de avond. Bij het diner ontvangt u een glas champagne en een smaakvolle amuse om uw feestelijke ervaring compleet te maken.

Bent u benieuwd naar het kerstmenu en de bijbehorende prijzen, of wilt u direct een reservering plaatsen? Gebruik dan de knoppen hieronder voor meer informatie of om uw plek te reserveren.

DINEER DEZE KERST IN ONZE HISTORISCHE REFTER

KERST MET EEN STER BIJ RESTAURANT
KAREL 5 (24 & 25 december)

Vier de magie van kerst in stijl bij Michelinster-restaurant Karel 5 in Utrecht. Op kerstavond of eerste kerstdag kunt u genieten van een verfijnd 5- of 6-gangenmenu, zorgvuldig samengesteld door ons. In een sfeervolle, historische setting worden luxe gerechten geserveerd, waarbij ieder detail zorgt voor een culinaire ervaring op niveau. Laat u verwennen met exclusieve smaken en geniet van een kerstviering vol genot.

Wilt u meer informatie over het kerstmenu en de bijbehorende prijzen, of direct een reservering maken? Klik dan op de onderstaande knoppen voor verdere details of om uw plaats te verzekeren.

BLIK SAMEN TERUG OP DE MOOIE MOMENTEN EN HEF HET GLAS

VOORAFGAAND AAN DE FEESTDAGEN
EEN FEESTELIJKE BIJEENKOMST MET COLLEGA’S,VRIENDEN OF FAMILIE?

In de weken voor kerst biedt Grand Hotel Karel V de perfecte setting voor feestelijke evenementen en diners met grote groepen. Of het nu gaat om een kerstborrel, familiediner of zakelijk feest, onze elegante zalen zorgen voor een onvergetelijke bijeenkomst. Geniet van culinaire hoogstandjes op maat in een historische omgeving. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw evenement te plannen.