Vier de feestdagen in een

FEESTELIJKE SFEER VOL BIJZONDERE MOMENTEN

Bij Brasserie Goeie Louisa

ervaar de warme, sfeervolle ambiance van onze open kloosterkeuken

Kerst bij Brasserie Goeie Louisa

De kerstdagen zijn voor ons bij Brasserie Goeie Louisa altijd een bijzondere tijd vol warmte en samenzijn. In de oude kloosterkeuken, waar elke hoek geschiedenis ademt en verhalen van vroeger tot leven komen, eren we tradities met een eigentijdse twist die het beste van het verleden en het heden samenbrengt. Samen met mijn team heb ik met veel zorg en passie een feestelijk menu samengesteld dat de rijke, verfijnde smaken van het seizoen combineert met de authentieke sfeer van dit historische pand.

We nodigen u van harte uit om deze kerst bij ons aan te schuiven en te genieten van een heerlijke lunch of diner. Laat u verwennen door onze culinaire creaties en beleef een warme, feestelijke avond vol mooie momenten.

LUNCHMENU KERST 2024

25 en 26 december

Welkom bij Brasserie Goeie Louisa voor een feestelijke 4-gangen kerstlunch op eerste en tweede kerstdag! Begin uw culinaire ervaring om 12:00 met twee heerlijke amuses, gevolgd door een voorgerecht, een tussengerecht en een hoofdgerecht. Deze lunch wordt afgesloten met een heerlijk dessert en koffie, inclusief een huisgemaakte madeleine. U geniet bovendien van een glas champagne of een alcoholvrij alternatief.

DINERMENU KERST 2024

24, 25 & 26 DECEMBER

Op kerstavond, eerste én tweede kerstdag bent u van harte welkom bij Brasserie Goeie Louisa voor een feestelijke culinaire ervaring! Geniet van een 5-gangen kerstdiner, waarin we u verwennen met een zorgvuldig samengesteld menu. Begin de avond met twee heerlijke amuses, gevolgd door een voorgerecht van malse hertenrosbief en twee verfijnde tussengerechten. Het hoofdgerecht bestaat uit smaakvolle fazantenborst, en we sluiten af met een heerlijk dessert en koffie, inclusief een huisgemaakte madeleine. Elk diner is vergezeld van een glas champagne of een alcoholvrij alternatief.