Leon Mazairac
Chef de cuisine bij Grand Hotel Karel V
Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Chef Leon Mazairac.
Wat doe jij binnen Grand Hotel Karel V?
Als chef de cuisine van het restaurant werk ik dagelijks samen met sous chef Jent van Cappelle aan het hoogst haalbare resultaat. Fijne gastronomie met als basis super verse en lekkere ingrediënten van eigen bodem. Daarnaast fungeer ik als executive chef om ook andere outlets zoals onze banqueting / events afdeling, de bistro of het ontbijt creatief en met identiteit neer te zetten. Eigenlijk al het `culinaire’ bij Karel 5 zou je kunnen zeggen. Samen met een mooie en fijne brigade koks.
Waarom heb je ervoor gekozen om bij Grand Hotel KArel v te gaan werken?
Het is een unieke locatie en voor mij als echte geboren en getogen Utrechter een droom om hier te helpen Karel 5 op de gastronomische (menu) kaart te zetten.
Het bedrijf is dynamisch in al zijn facetten en vooral uniek met zijn 5 sterren in het historisch hart van de stad. Een werkomgeving om van te dromen.