Mirck Klerk
Operationeel Manager
Kun je jezelf even voorstellen?
Mijn naam is Mirck Klerk, ik ben 47 jaar en werk, af en aan, al 22 jaar bij Karel V in verschillende functies. Ik ben een echte F&B man en heb mijn hele carrière vooral aan de voorkant in restaurants gewerkt. Waarvan een groot deel in de restaurants van ons hotel. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor wijn en ben ik in het bezit van een diploma van de wijnacademie als vinoloog.
Wat doe jij binnen Grand Hotel Karel V?
Ik ben Operationeel Manager en in die functie, samen met mijn collega Koen van den Berg, verantwoordelijk voor alle operationele afdelingen en het dagelijks goed functioneren daarvan.
Waarom heb je ervoor gekozen om bij Grand Hotel Karel V te gaan werken?
Ik woon al bijna heel mijn leven in Utrecht en toen het Hotel openende in 1999 was dat zo’n mooi project dat ik daar direct aan mee wilde doen. Sindsdien kwamen er steeds weer mooie functies beschikbaar waardoor de uitdaging groot bleef. Daarnaast is het een hele mooie plek met een hele fijne sfeer en fijne collega’s. Als je er eenmaal bent is het dus moeilijk weg komen.